Трендова косметика: Космецевтика:
Пн - Пт 9:00 - 18:00
Обране
  • Маркетингова підтримка Маркетингова підтримка
  • Навчання Навчання
  • Вигідні умови співпраці Вигідні умови співпраці
  • Ексклюзивні бренди Ексклюзивні бренди

Рейтинг найкращих корейських поживних кремів для обличчя

Рейтинг найкращих корейських поживних кремів для обличчя

Якщо про необхідність зволоження шкіри всім давно і добре відомо, то поживні засоби догляду часто вважають необов’язковими і включають їх у свій б’юті-режим тільки за наявності лущення і вираженої сухості. Сьогодні поговоримо про те, кому і в яких випадках потрібно використовувати поживні креми і, звичайно, познайомимо вас із найкращими засобами у цій категорії.

Огляд Топ-7 корейських кремів для обличчя, підібраних експертами Lotana, допоможе вибрати потрібний продукт для будь-якого типу шкіри, віку та сезону.

Корейські та європейські креми для обличчя: чи є різниця

Існує різниця у підході до догляду та виробництва б’юті-продуктів в принципі, і стосується вона не лише кремів. Так, наприклад, корейська система передбачає багатоетапний пошаровий догляд, в якому крем застосовується лише на 8-10 кроці б’юті-рутини.

Корейська косметологія стрімко розвивається. Завдяки державній підтримці та особливостям законодавчої бази виробники косметики Південної Кореї можуть активно застосовувати та швидше впроваджувати у свої продукти нові розробки та компоненти.

Безумовно, глобалізація стосується і ринків косметичної продукції, і компоненти, традиційні для східних продуктів догляду, сьогодні можна зустріти у складі багатьох засобів європейських виробників.

Що стосується антивікових продуктів, то в Європі багато брендів роблять ставку на ретинол, тоді як корейські anti-age засоби фокусуються на омолодженні завдяки потужним пептидним комплексам.

Особливі компоненти корейських кремів

  • Витяжка плаценти, плацентарні протеїни
  • Муцин равлики
  • Екстракт ікри, ластівчиного гнізда
  • Прополіс, маточне молочко
  • Екстракти азіатських цілющих рослин: центели, імбиру, лотоса, женьшеню, хауттюйнії серцеподібної та інших.

У чому переваги корейських кремів

Головна перевага для споживача – це поєднання ефективності та доступної вартості. Ринок корейської косметики неймовірно конкурентоспроможний, він зміг запропонувати покупцям неймовірну різноманітність продуктів, можливість забезпечити якісний догляд шкіри з реальними, видимими результатами. При цьому вартість б’юті-продуктів корейського виробництва з аналогічним «функціоналом» часто нижча за ціну європейських засобів.

Абсолютно невірно стверджувати, що європейська гірша, а корейська краща. Однак саме комбінація з ефективності, безпечних складів та помірної вартості призвела до високого попиту на корейську косметику у всьому світі.

Як правильно вибрати крем для обличчя?

Підбираючи крем потрібно враховувати низку критеріїв:

  • Тип та поточний стан шкіри. Потреби шкіри різних типів відрізняються, проте її тип – далеко не єдиний фактор, що визначає догляд. Пам’ятайте, навіть суха шкіра може засмучувати запаленнями, а жирна бути зневодненою. Тому при виборі крему враховуйте і тип шкіри, і її стан на даний момент часу.
  • Бьюті-мети – ті результати, яких потрібно досягти завдяки косметичному продукту, наприклад, забезпечити профілактику старіння, позбутися висипань, зменшити симптоми розацеа або відновити фотопошкоджену шкіру.
  • Сезон. Влітку текстури продуктів повинні бути легшими, а акцент у догляді зміщується у бік інтенсивного зволоження, підтримки рН-балансу та обов’язкового захисту від сонця. У холодну пору року крем повинен, перш за все, зміцнювати бар’єрні властивості шкіри, живити її та захищати від зовнішнього стресу.

Кому підходить живильний крем для обличчя

Якщо у зволожуючому кремі переважає вода, то у поживних кремах у складах обов’язково присутні жири. Живлення, як і зволоження, необхідне шкірі будь-якого типу, проте це зовсім не означає, що існує «універсальний» поживний крем, який можна використовувати всім. Відсотковий вміст жирів у косметиці для власників сухої та жирної шкіри має бути різним. Поживні формули для жирної/проблемної шкіри повинні містити виключно легкі некомедогенні олії (наприклад, ши, жожоба, авокадо). Пам’ятайте, мінеральні олії проблемній шкіри протипоказані.

Суха тонка шкіра потребує більш інтенсивного живлення, інакше вона не зможе протистояти стресу, знизиться її здатність до самовідновлення, з’являться лущення, роздратування, а також зросте ризик передчасного старіння. Для такої шкіри ідеальним рішенням будуть поживні креми із керамідами, полісахаридами, амінокислотами.

Також не варто забувати, що восени-взимку при вітрі та різких перепадах температур шкіра набагато сильніше потребує живлення, ніж у спекотний літній період, коли сальні залози продукують більше себуму (відповідно, жирність шкіри підвищується природним чином).

Поживні креми на всі випадки життя

Вибираючи поживний продукт, немає сенсу орієнтуватися на рейтинг денних та нічних кремів. У корейській косметиці ви рідко зустрінете такий поділ, і на це є причини. Поживні креми найчастіше рекомендують застосовувати за годину-півтори до сну, оскільки процеси регенерації тканин найактивніше протікають саме вночі. Однак у зимовий час поживний крем буде актуальним, у тому числі й у денному догляді, щоб знизити негативний вплив на шкіру зовнішніх агресивних умов.

Всі засоби, представлені нижче, можна віднести до категорії універсальних та застосовувати як у денній, так і у вечірній б’юті-рутині.

Cream Moisture Retention Shield Dr.Jart – засіб, який ідеально впишеться в систему догляду за пошкодженою/сухою/реактивною шкірою і зможе стати справжнім порятунком у морози для шкіри будь-якого типу. П’ять типів церамідів, що входять до складу крему, дбають про відновлення бар’єрних функцій епідермісу, лізати біфідобактерій допомагають підтримати мікробіом, а екстракт артишоку та олія бергамоту перешкоджають появі запалень.

Dr.Jart Восстанавливающий гель-крем антистресс Cicapair Calming Gel Cream 80ml

Avocado Premium Pore Cream – продукт бренду FarmStay, який має збалансований склад – одночасно поживний та зволожуючий. Крем допоможе зміцнити шкіру, підвищити пружність, швидко відновить втрачений комфорт, позбавить сухості. Знахідка для зневодненої шкіри!

FarmStay Крем для лица с экстрактом авокадо Avocado Premium Pore Cream

Cicapair Cream Dr.Jart – приклад поживного засобу, який можна сміливо застосовувати власникам проблемної шкіри. У складі олії насіння моринги, макадамії, бергамоту, лаванди, які, з одного боку, забезпечують шкіру необхідними поживними речовинами, а з іншого – дбають про профілактику запалень. Центелла та комплекс різноманітних рослинних екстрактів дозволяє усувати всі ознаки «проблемності» шкіри, починаючи від подразнень, почервоніння, закінчуючи висипаннями.

Dr.Jart Восстанавливающий крем-антистресс Cicapair Cream 50ml

Кращі корейські креми для обличчя з антивіковими властивостями

Одна з відмінностей корейського підходу до догляду за шкірою – засоби не мають чіткого поділу за віком. Корейські антивікові продукти створюються не так для певного віку, як для вирішення конкретного кола завдань. Тому на етикетці або в описі засобів для омолодження ви надзвичайно рідко зустрінете вказівку на вік. Орієнтуватися у цьому разі варто на склад і показання.

Так, наприклад, корейський крем для обличчя після 50 років, щоб забезпечувати виражений антивіковий ефект, може включати до свого складу потужні пептидні комплекси, які зовсім не матимуть позитивного впливу на шкіру в 25 років, оскільки в догляді за молодою шкірою потрібно стимулювати її власну здатність до відновлення.

MGF Peptide Wrinkle Cream Plus – anti-age крем преміум-бренду Bueno , у складі якого запатентований комплекс 6 факторів росту. Це високоефективний крем для обличчя після 30 років, якщо на шкірі вже проявилися ознаки старіння у вигляді зниження пружності та/або зморшок.

Bueno Омолаживающий крем с пептидами MGF Peptide Wrinkle Cream Plus 5g

  • Омолоджує шкіру на клітинному рівні
  • Інтенсивно відновлює пошкодження
  • Стимулює ріст нових молодих епідермальних клітин, а також компонентів міжклітинного матриксу (у тому числі колагену та еластину)
  • Покращує текстуру, зменшує пори, знижує запальну реакцію

Volume TOX Cream Peptide 9 – бестселер бренду Medi-Peel, який давно заслужив звання експерта в галузі пептидної антивікової косметики. Оптимально підійде цей корейський крем для обличчя після 40 років, коли шкіра починає втрачати об’єми, відбуваються зміни овалу, стають вираженими зморшки.

Medi-Peel Омолаживающий крем с пептидами Peptide 9 Volume TOX Cream 50 ml

  • Містить волюфілін, відомий своєю здатністю стимулювати жирові клітини, повертаючи цим чіткість контурам обличчя
  • Включає відразу 9 пептидів, які використовують різні механізми боротьби зі старінням шкіри
  • Помітно ущільнює шкіру, підвищує пружність, розгладжує мікрорельєф
  • Насичує шкіру вологою, оперативно заспокоює, усуває почервоніння.

Yei Hyun Jin Bon – яскравий приклад мультифункціональності у догляді за шкірою від Missha. Крем поєднує глибоке живлення, зволоження, освітлювальну та омолоджуючу дію. Підходить для профілактики старіння та корекції ранніх вікових ознак, рекомендований до застосування з 25 років.

Missha Омолаживающий питательный крем для лица Yei Hyun Jin Bon Cream 50ml

  • Має розкішну, поживну текстуру
  • Посилює здатність шкіри протистояти стресовим факторам
  • Допомагає протягом тривалого часу зберігати шкіру зволоженою та наповненою
  • Вирівнює мікрорельєф та тон, надає сяйва

DR.V8 Solution Caviar Cream – ідеальний супутник для тонкої, зрілої, сухої шкіри. Цей крем від FarmStay містить високу концентрацію екстракту ікри. Шкіра отримує справжній живильний коктейль із вітамінів, амінокислот та мікроелементів, що містяться в ікрі.

FarmStay Антивозрастной питательный крем с экстрактом икры DR.V8 Solution Caviar Cream

  • Відновлює ліпідний шар, посилює захисні функції
  • Має виражені відновлювальні властивості
  • Підвищує еластичність шкіри
  • Надає обличчю більш однорідний сяючий тон

Знайомтесь з повним асортиментом кремів на сайті Lotana та замовляйте оригінальну б’юті-продукцію за оптовими цінами з безкоштовною доставкою по Україні!

Цікаві публікації
Топ-5 корейських сироваток для весняного догляду за шкірою

Основні характеристики весняного догляду за шкіроюЯк вибрати корейську сироватку на весну?Топ-5 корейських сироваток для весняного догляду за шкіроюПоради щодо застосуванняЧи…

29 Лютого 2024
Професійна косметика для тіла: які засоби варто включити до свого б’юті-арсеналу

Що таке професійна косметика?Чому важливо вибирати професійну косметику для тіла?Основні категорії професійної косметики для тілаТоп-5 професійних засобів для догляду за…

25 Січня 2024
Кислоти для краси шкіри: як вибрати оптимальні продукти з кислотами для шкіри різних типів

Для якої шкіри будуть корисними кислоти у догляді?Типи та особливості різних кислот у догляді за шкіроюМожливості та користь різних кислот…

27 Грудня 2023
Тонізація шкіри: топ-5 професійних тоніків для шкіри з різними потребами

Чому етап тонізації не можна пропускати?Які функції може виконувати тонік у догляді за шкірою?Рекомендації щодо вибору тоніків: найкращі продукти для…

20 Грудня 2023
Як вибрати косметику з вітаміном С для шкіри різних типів

Значення вітаміну C для шкіриТипи шкіри та їх потреба у косметиці з вітаміном СЯк вибирати косметику з вітаміном CНайпоширеніші форми…

1 Листопада 2023
Корейські патчі: як вибрати і як використовувати, щоб досягти кращого ефекту

Чому корейські патчі такі ефективніЯк вибирати правильні корейські патчіЗволоження, підвищення тургору, розгладження дрібних зморшок, спровокованих зневодненнямОсвітлення темних кіл, надання виразності…

31 Жовтня 2023
Як підвищити захисні властивості шкіри: топ-5 продуктів для відновлення ліпідного бар’єру

Значення ліпідного бар’єруЩо відбувається при порушенні ліпідного бар’єруЧому ліпідний бар’єр може слабшатиПомилки у доглядіЗовнішні факториТоп-5 продуктів для відновлення ліпідного бар’єруДодаткові…

25 Жовтня 2023
Топ-7 корейських засобів для волосся для догляду в осінній період

Корейський підхід до догляду за волоссям: відмінні рисиКорейські засоби для волосся, актуальні в осінній періодШампуньЗмивний доглядНезмивний доглядЯк потурбуватися про волосся…

2 Жовтня 2023
q
preloader