Трендова косметика: Космецевтика:
Пн - Пт 9:00 - 18:00
Обране
  • Маркетингова підтримка Маркетингова підтримка
  • Навчання Навчання
  • Вигідні умови співпраці Вигідні умови співпраці
  • Ексклюзивні бренди Ексклюзивні бренди

Що варто купити з корейської косметики: топ бренди корейської косметики 2024

Що варто купити з корейської косметики: топ бренди корейської косметики 2024

У б’юті-індустрії, де багато десятиліть Франція та Японія були впевненими лідерами, Південній Кореї вдалося за короткий термін відвоювати величезну частину ринку та зайняти місце в десятці світових лідерів.

Погодьтеся, косметичку сучасної дівчини складно уявити без СС-кремів, тканинних масок, кушонів. А саме корейські косметичні бренди запропонували першими ці продукти, які згодом стали хітами. У Південній Кореї догляд за шкірою перетворився на справжній культ, і отримала своє поширення багатоступінчаста б’юті-рутина.

Одна з характерних рис корейської косметичної промисловості – динамічність. Кращі бренди корейської косметики просто не дають шансу своїм споживачам занудьгувати, постійно пропонуючи їм новинки, оновлюючи дизайн та формули. Тому навіть якщо у вас вже є фаворити серед марок і продуктів, варто тримати руку на пульсі і стежити за оновленнями асортименту південнокорейських виробників косметики.

Сьогодні поговоримо про ключові фішки-відмінності корейської косметичної продукції та розповімо про бренди, лінійки та засоби, зі знайомства з якими ми рекомендуємо розпочати 2024 рік.

Чому корейська косметика вважається кращою

Відразу варто зробити застереження, що «кращою» не можна назвати всю косметику будь-якої країни. Корейська б’юті-продукція має не якусь одну особливість, вона змогла забезпечити унікальну комбінацію переваг, і саме цим визначається її приголомшливий успіх і популярність.

  • Ціна. Аналізувати вартість продуктів має сенс лише у зв’язці з іншими факторами: складом та естетичними результатами. Саме корейським виробникам вдалося дати своїм клієнтам можливість вирішувати широке коло косметичних проблем у межах доступного бюджету.

Якщо раніше такі завдання, як акне або гіперментація, могла вирішити переважно дорога професійна косметика для обличчя, бренди з Південної Кореї змогли змінити ситуацію. Навіть засоби категорії мас-маркету з доступною ціною демонструють виражені результати та містять активні речовини з доведеною ефективністю.

На б’юті-ринку представлена як продукція мас-маркету, мідл ап, так і корейська косметика преміум класу та професійного сегменту. Ці засоби суттєво відрізнятимуться і за ціною, і за своїми можливостями, проте факт залишається фактом – виробники з Південної Кореї зробили масово доступним персоналізований та результативний домашній догляд.

  • Склади. Щодня сучасний споживач наносить на свою шкіру в середньому 9 різних засобів, і закономірно, що увага до складів б’юті-продуктів та усвідомленість у питаннях їх вибору продовжує зростати. Це загальносвітова тенденція, проте в Кореї це – норма, що давно вкоренилася серед споживачів косметики. Вони ретельно вивчають, що містяться в баночках з їх кремами, масками та тоніками, і віддають перевагу безпечним формулам. Увагу звертають насамперед на наявність активів, які покликані вирішити конкретне косметичне завдання, та відсутність потенційних подразників та алергенів. Місцеві бренди косметики просто змушені приводити свою продукцію у відповідність суворим вимогам своїх споживачів та їх високому рівню обізнаності в питанні складів і компонентів.

Незважаючи на відданість традиціям та локальним азіатським компонентам, бренди професійної корейської косметики активно розробляють та впроваджують інноваційні інгредієнти та технології. Навіть невеликі компанії мають можливість користуватися послугами великих лабораторій, які створюють та тестують косметологічні склади. В результаті вдається зберігати помірну ціну та отримувати дійсно ефективні формули.

  • Зовнішня відмінність від європейських, японських та американських марок. У будь-якому б’юті-магазині вашу увагу одразу привернуть нестандартні формати та незвичайний дизайн, яким відрізняється популярна корейська косметика. Бренди можуть запропонувати своїм клієнтам, наприклад, крем для рук у формі полуниці або банана, або маски для обличчя, які виглядають як склянка з коктейлем. Безумовно, можна зустріти продукцію в лаконічних білих або монохромних «класичних» упаковках та прозорих флаконах, проте експериментальний підхід, креативність, сміливість – якості, властиві б’юті-ринку Південної Кореї, і це стосується як зовнішнього вигляду, так і формул, та способів застосування засобів.
  • Різноманіття. Ця перевага знову ж таки тісно пов’язана з попередніми. Наслідуючи глобальну тенденцію персоналізації, косметичні компанії створюють максимально прицільні рішення для волосся та шкіри з різними типами та різними потребами.

Нижче ми поговоримо про конкретні бренди, їх сильні сторони та продукти, на які експерти Lotana рекомендують звернути увагу в першу чергу. Оскільки неможливо в рамках однієї статті перерахувати всі топ-б’юті бренди, ми розглянемо лише три марки в кожному сегменті.

Огляд популярних корейських брендів косметики для шкіри

  • Medi-Peel. Це професійний бренд, який використовує компоненти із клінічно доведеною ефективністю у виключно робочих концентраціях. Одна з особливостей – використання потужних пептидних комбінацій.

На що звернути увагу? На антивікові сироватки та креми, патчі для очей, доглядову лінійку Peptide 9, лінію заспокійливих засобів із центеллою.

  • FarmStay. Цей бренд радує широким асортиментом, пропонує продукти для вирішення різних естетичних завдань, починаючи від зволоження, закінчуючи відбілюванням гіперпігментації та боротьбою зі зморшками, відрізняється великою кількістю позитивних відгуків і все це він поєднує з максимально доступною вартістю.

На що звернути увагу? На омолоджувальну лінійку із золотом та пептидами, засоби з муцином чорного равлика, продукти для зміцнення та відновлення шкіри з церамідами.

  • Dr.Jart+. Саме косметика цієї суперпопулярної марки для багатьох споживачів в Україні стала першим знайомством із корейською бьюті-продукцією. Спочатку свого шляху бренд працював лише з професійним сегментом (клініками, дерматологами), але невдовзі перейшов у сегмент В2С. Відмінні риси – широкий вибір рішень (для всіх етапів догляду, включаючи сонцезахист, для шкіри всіх типів обличчя та тіла), аптечна концепція, висока ефективність.

На що звернути увагу? На чудові маски бренду, як тканинні, так і альгінатні, лінійку продуктів з центеллою Cicapair, засоби для проблемної шкіри Ctrl-A.

Найкращі бренди доглядової косметики для волосся

  • Lador. Догляд салонного рівня в домашніх умовах – таку концепцію вдалося втілити у життя творцям цього бренду. У марки велика армія шанувальників, які цінують продукцію за поєднання миттєвого та пролонгованого накопичувального ефекту, а також відповідальне ставлення до безпеки формул (величезний вибір засобів без силіконів, сульфатів, мінеральних олій тощо)

На що звернути увагу? На лінійку безсульфатних шампунів, колекцію засобів з яблучним оцтом ACV Vinegar, філер для швидкого відновлення волосся Perfect Hair Fill-Up, засоби відновлюючої лінійки Wonder.

  • Daeng Gi Meo Ri. Сучасні формули цього бренду беруть свої витоки в унікальній книзі 1613 року, де зібрані рецепти фармакології та косметології. Фундамент складів – 40 рослинних екстрактів, для отримання яких не використовується високотемпературна обробка та вдається зберегти максимум їх корисних властивостей.

На що звернути увагу? На засоби Vitalizing для зміцнення та відновлення пасм, медову лінійку бренду, продукти для боротьби з випадінням волосся Look At Hair Loss.

  • Masil. Бренд спеціалізується на продуктах для комплексного оздоровлення шкіри голови, вирішення різних задач, починаючи від подразнень, закінчуючи лупою, жирністю, а також відновлення ламких, пошкоджених пасм. Відрізняється висококонцентрованими формулами, економною витратою, вигідною вартістю.

На що звернути увагу? На хітову лінійку відновлювальних продуктів 8 Seconds Salon Hair, колекцію шампунів з пробіотиками для волосся та шкіри різних типів 5 Probiotics.

Популярні корейські бренди декоративної косметики для обличчя

  • Missha. Одна з найвідоміших південнокорейських марок, яка випускає якісну косметику для догляду за шкірою та волоссям, проте справжнім супербестселером світового рівня став ВВ крем бренду.

На що звернути увагу? На лінійку ВВ-кремів M Perfect Cover (представлені різні відтінки, текстури, щільність) та кушон з SPF 50 та вираженими зволожуючими властивостями Magic Cushion Moist Up.

  • Enough. Марка стала відомою завдяки своїм тональним продуктам, дія яких поєднує візуальне покращення тону з інтенсивним доглядом: зволоження, омолодження, УФ-захист. засоби для корекції тону представлені в широкому асортименті (різні властивості, текстури, фініші) та за доступними цінами.

На що звернути увагу? На тональну основу 3 1 Collagen Whitening Moisture Foundation, колагенову пудру Collagen Hydro Moisture Two Way Cake.

  • Etude House. Бренд з більш ніж 30-річною історією, що виробляє як доглядову, так і декоративну косметику. Відмінність засобів макіяжу для обличчя цієї марки – вони оптимально адаптовані до потреб як молодої, так і зрілої шкіри, а також включають ефективні компоненти для підтримки балансу вологи, антиоксидантного захисту, підвищення пружності.

На що звернути увагу? На тональні основи з високим рівнем УФ-захисту у форматі кушона Double Lasting із сяючим та матовим фінішем.

Цей короткий огляд ви можете використовувати як гід для знайомства з можливостями та унікальними особливостями корейської косметики. Топ б’юті продукти, про які ми згадали у своєму рейтингу, можна сприймати як орієнтири, проте не варто обмежуватись лише ними, підбираючи засоби для свого асортименту.

На сайті Lotana представлено значно більше брендів корейської косметики та продуктів, вартих уваги. Наші менеджери детально розкажуть про кожен товар та допоможуть зібрати ідеальний б’юті-арсенал.

Цікаві публікації
Топ-5 корейських сироваток для весняного догляду за шкірою

Основні характеристики весняного догляду за шкіроюЯк вибрати корейську сироватку на весну?Топ-5 корейських сироваток для весняного догляду за шкіроюПоради щодо застосуванняЧи…

29 Лютого 2024
Професійна косметика для тіла: які засоби варто включити до свого б’юті-арсеналу

Що таке професійна косметика?Чому важливо вибирати професійну косметику для тіла?Основні категорії професійної косметики для тілаТоп-5 професійних засобів для догляду за…

25 Січня 2024
Кислоти для краси шкіри: як вибрати оптимальні продукти з кислотами для шкіри різних типів

Для якої шкіри будуть корисними кислоти у догляді?Типи та особливості різних кислот у догляді за шкіроюМожливості та користь різних кислот…

27 Грудня 2023
Тонізація шкіри: топ-5 професійних тоніків для шкіри з різними потребами

Чому етап тонізації не можна пропускати?Які функції може виконувати тонік у догляді за шкірою?Рекомендації щодо вибору тоніків: найкращі продукти для…

20 Грудня 2023
Як вибрати косметику з вітаміном С для шкіри різних типів

Значення вітаміну C для шкіриТипи шкіри та їх потреба у косметиці з вітаміном СЯк вибирати косметику з вітаміном CНайпоширеніші форми…

1 Листопада 2023
Корейські патчі: як вибрати і як використовувати, щоб досягти кращого ефекту

Чому корейські патчі такі ефективніЯк вибирати правильні корейські патчіЗволоження, підвищення тургору, розгладження дрібних зморшок, спровокованих зневодненнямОсвітлення темних кіл, надання виразності…

31 Жовтня 2023
Як підвищити захисні властивості шкіри: топ-5 продуктів для відновлення ліпідного бар’єру

Значення ліпідного бар’єруЩо відбувається при порушенні ліпідного бар’єруЧому ліпідний бар’єр може слабшатиПомилки у доглядіЗовнішні факториТоп-5 продуктів для відновлення ліпідного бар’єруДодаткові…

25 Жовтня 2023
Топ-7 корейських засобів для волосся для догляду в осінній період

Корейський підхід до догляду за волоссям: відмінні рисиКорейські засоби для волосся, актуальні в осінній періодШампуньЗмивний доглядНезмивний доглядЯк потурбуватися про волосся…

2 Жовтня 2023
q
preloader